PELLEGRINI-MOGENSEN planlægger i øjeblikket Nytårskoncerter – kontakt for booking her.

NYTÅRSKONCERT – året der gik med Piazzolla!
En festlig koncert med gennemgang af det forgangne år i danske ord og argentinske toner.

Se og hør smagsprøve på repertoiret med vores orkester her

Koblingen af en klassisk mezzosopran i opera-arier med det lille kompakte akkordeon som eneste følgesvend kan umiddelbart virke som en umulig sammensætning, men duoen har opført programmet hele landet og senest på Nordeuropas største musik- og teaterfestival, Festspillene i Bergen. Duoen Pellegrini/Mogensen har virket indenfor næsten alle musikgenrer man kan tænke sig – fra den tidlige renæssancemusik over operaklassikere til den nyeste kompositionsmusik. Ja, selv fortolkninger af pop- og rocknumre samt Piazzollas tango nuevo. Akkordeonets helt særlige mulighed for at ‘synge’ på tonerne som var det et fuldt besat operakor nedenunder den mørke mezzostemme skaber et samlet lydbillede der transcendere de sædvanlige forestillinger af de kendte arier. Man kan glæde sig til en helt unik konstellation med to ekstraordinære musikere!

Repertoiret er ofte barok arier af Handel, Vivaldi og Scarlatti, parret med spanske sange af De Falla og Granados, men duoen arbejder hele tiden med nyt repertoire så ingen koncert er ens.

Andrea Pellegrini har for længst markeret sig som en af de bedste og mest prisbelønnede mezzosopraner i landet, både i opera- og koncertsammenhæng. Hun har bl.a. modtaget Anmelderringens Kunstnerpris og været Reumert nomineret som Årets sanger i Danmark.

Bjarke Mogensen havde i maj 2011 sin solodebut i Carnegie Hall, og som den første accordeonist nogensinde var han vinder af den internationale EBU-konkurrence ”New Talent” 2012.