Carmen i Nexø Havn

Carmen på Kajen

Den 19. og 20. september – Nexø havn

Bornholms Teater præsenterer en unik udgave af George Bizets Carmen, hvor den klassiske opera møder den autentiske spanske flamenco i helt rå omgivelser.

På scenen ses mezzosopranen Andrea Pellegrini i titelpartiet overfor den store danske heltetenor Magnus Vigilius i rollen som Don Jose, samt flamencokunstnere fra Sevilla.

Carmen er en fortælling om to verdener der mødes. Den retskafne officer Don José møder sigøjnerkvinden Carmen. Carmen er nederst i det sociale hierarki – uden bolig, status og penge. Til gengæld har hun sin frihed som hun hylder over alt andet. Med kompromisløshed og kampgejst klarer hun sig igennem. Hun frygter intet andet end fangenskab for hun har intet at miste! Don José vil kærligheden – kærligheden med Carmen. Den aften hvor hun kunne blive hans vælger han pligten frem for Carmen og det skulle han aldrig have gjort!

Oplev dette brag af en musik- og danseforestilling i en rå fabrikshal på kajen i Nexø! Se, hør og mærk hvordan en retskaffen officer mister grebet om sig selv pga. en kvinde der modsat andre kvinder kun kæmper for frihed. Carmen er skabt specielt til Bornholms Kulturuge af Andrea Pellegrini og Bornholms Teater og bliver fortalt af kroppe og stemmer frit efter Bizet og Prosper Mérimées Carmen.

Du kan købe pakkerejse, der inkluderer billet til Carmen på Kajen her.

Læs mere her

Men også her

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment