HIMLEN ULMER

Koncert med Andrea Pellegrini og guitarist Thea Vesti

Himlen Ulmer er en koncert om lidenskaben fra det inderlige nord til det ekspressive syd, fra den dybeste sorg til den største hengivende glæde, – oplevet i komponistmøder på tværs af europa og århundreder.

Koncerten er sammensat af spanske flamencoinspirerede sange af Granados og De Falla i passionerede møder med den nordiske folkesjæls Carl Nielsen, Lange-Müller og Grieg, med enkelte afstikkere til Gershwin, Stevie Wonder og Teitur.

 

Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona. Med base i ensemblet Lydenskab spiller Thea koncerter i ind og udland, ofte på nye platforme, som ensemblet skaber for den klassiske musik. Thea er en del af Den Danske Guitarkvartet og spiller i duo’er med Andrea Pellegrini og Jesper Busk Sørensen.

Med en stærk evne til at møde nyt publikum skaber Thea tværkunstnerisk samarbejde og borgerinddragende kunst- og kulturprojekter med den den klassiske musik som mødested. Det har ført til en lang række forskellige samarbejder med navne som Ursula Andkjær Olsen, Stine Pilgaard, Teitur, Martin Hall, Steffen Brandt, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Kristina Holgersen, Andrea Pellegrini m.fl.

 

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment