Sinne Eeg – Christina Boelskifte – Andrea Pellegrini

Amazing Christmas er en Julekoncert med højt til loftet, for alle der ikke vil vælge genre.

En rigtig Jul består af både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det er netop i Julen at vi nyder genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz.

Ofte må vi vælge, om vi går til julekoncert med den ene eller den anden type musik. Vores julegave til dig er lige det, du ønsker – klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz du ikke kan sidde stille til.

AMAZING CHRISTMAS består af Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg. Tre sangerinder fra hver sin musikalske boldgade med ét fælles mål – at give dig en storslået aften med Julens bedste sange.

Koncerten støtter i 2019 den velgørende organisation TUBA, der hjælper børn af misbrugere. Læs mere om TUBA her.

Glæd dig til Julen 2019!

Læs mere her

The Piazzolla Orchestra consists of six extraordinary talented soloists and chamber musicians. Each of them highly qualified, all of them well known in Denmark and abroad for their work on the classical as well as the jazz music scene. The Piazzolla Orchestra’s concerts are packed with the swinging walses, dramatic songs and fiery fugues by the Argentinian composer Astor Piazzolla. His music has often been associated with the tango because both derives from the city of Buenos Aires.

Visit us at www.piazzolla.dk or read more here (click)

Klassisk på Kanten er en årlig begivenhed under Bornholms Kulturuge,
hvor musikerne optræder på scenen og ikke i orkestergraven.
Hvert år siden 2012 har Andrea Pellegrini inviteret et hold gæster til Rønne Theater for at skabe og iscenesætte klassiske kammermusikkoncerter så publikum kan opleve modige og uventede konstellationer.

Koncerterne arrangeres i samarbejde med Bornholms Teater og akkordeonisten Bjarke Mogensen.

Siden 2013 har medlemmer af The Piazzolla Orchestra været husorkester,
og har spillet sammen med musikere fra andre ensembler.

Duo Pellegrini – Mogensen er på mange måder et særpræget og unikt fænomen.

Koblingen af en klassisk mezzosopran med det lille kompakte akkordeon som eneste følgesvend kan umiddelbart virke som en umulig sammensætning, men den har taget dem rundt i hele landet og senest til nordeuropas største musik- og teaterfestival, Festspillene i Bergen 2016.

Duoen spiller Barokkoncerter med repertoire fra Handel, Scarlatti, Purcell, Vivaldi ofte krydret med spanske sange af De Falla og Granados.

Klik for mere…

Rock møder klassisk sang i eksperimenterende ny duo uden forbillede på dansk jord. Jacob Binzer fra D.A.D sætter tonen og danner rammen om operasangeren Andrea Pellegrinis vokal. Duoen genfortolker sange fra Barokken til i dag. På tærsklen til 2017, 500-året for reformationen, søger de at finde de sange og musikstykker hvor tiden ikke høres, hvor både barokkens og romantikkens tonesprog griber ind i det moderne nu og hvor rockmusikken rækker armen tilbage mod datidens mestre. Fra Vivaldi og Purcell til Cohen og Radiohead.

Duoen debuterede i 2017 Odense Koncerthus og gæstede derefter Holmboe Festivalen sammen med cellist Josefine Opsahl.

Lydenskab er et ensemble der formidler den klassiske musik i nye rammer, bryder koncertsalen op og skaber anderledes koncertoplevelser. Ensemblet producerer projekter og koncerter til de etablerede scener, men også på nye platforme i projekter og på scener, som interagerer med mennesker og lokalmiljø.

AP og lydenskab har samarbejdet om alt fra en hel opera til byen Horsens, til duo koncerter med stormfulde romancer, Flamenco koncerter med dansere fra Sevilla til rock Requiemet Snow falls as Snow som de opførte på SPOT festivallen 2013 og senere udgav.

Læs mere om Lydenskab (klik)

AP og multikunstneren Martin Hall har samarbejdet gennem 10 år fra “Camille” 2002 (musik til Kameliadamen på Gladsaxe Teater) til “If Power ask’s why” i 2012. Sidstnævnte udgivelse var et samarbejde med pianist Tanja Zapolski og Alexander Zapolski som arrangerede musikken. Pladen blev nomineret til P2 prisen Lyt til Nyt og du kan læse mere om den her (klik).