Glade Jul

Julekoncerten – Glade Jul

 

En klassisk Jul!

Fra Julen 2024 tilbyder vi Julekoncerter, med musik fra “Dejlig er jorden” til “What a wonderful world”, danske Julesalmer, engelske Christmas Carols, fællessang med mere.

Alt sammen bundet sammen af historien om det lille barn der fødtes Julenat i Bethlehem.

Den lille Julekoncert med det store vingefang!

 

Kontakt os her for yderligere information.

 

Julie Holmegaard Schade er en driftig og mangefacetteret accordeonist, som drives af en fascination af musik og scenekunst. Hun debuterede i 2020 med sin egen koncertforestilling, EMBODY og er uddannet i både Frankrig fra D.E.M, Centre National et International de Musique et d’Accordéon, og i Danmark fra solistklassen på Det Kgl Danske Musikkonservatorium. Under hendes studietid har hun modtaget en rækker priser og legater, samt deltaget i P2’s kammermusikkonkurrence med Duo MiScha som hun er medstifter af.

Julie har i de seneste år medvirket i en lang række forestillinger i Danmark, Færøerne, Island, Sverige, Norge og Portugal, med bl.a. dybwikdans fra Norge. Hun har et særdeles aktivt koncertliv som tæller samarbejder med Det Kgl. Teater/Operaen, Kulturmødet Mors, Opera på legepladsen, Aalborg Operafestival, KLANG festival m.fl.

Andrea Pellegrini er dansk mezzosopran og en af landets mest efterspurgte og stærke stemmer.  I 2008 modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris, og har derefter modtaget et hav af priser, senest Wilhelm Hansen Fondens hæderspris i 2020. I 2015 blev hun Reumert nomineret I kategorien Årets sanger I DK og samme år optaget i Kraks Blå Bog. Hun debuterede på Det Kgl Teater som Rosina i Rossinis Barberen i Sevilla I 2006 hvorefter hun både der og på landets øvrige scener har sunget mange andre roller som f.eks Carmen i Bizets Carmen på Opera Hedeland i 2019 og Eboli i Verdis Don Carlos i Stockholm. Gennem både karriere og studietid har Andrea Pellegrini vist en særlig interesse for at bringe den klassiske musiktradition ud over rampen i nye sammenhænge. Folkeliggørelsen af den klassiske musik er en rød tråd. Dette har ført til udviklingen af helt nye samarbejder med f.eks multikunstneren Martin Hall, fortolkninger af Beatles sange til TV, koncerter med Steffen Brandt og Jacob Binzer og hun grundlagde i 2012 The Piazzolla Orchestra, med hvem hun to gange har gæstet Bergen Festspil. 

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment