Kuratéring og idéudvikling

Andrea Pellegrini tilbyder kuratering og idéudvikling til særlige begivenheder – med kreativ tilgang til koncerter/events samt gennem et stort netværk, kan hun enten sammensætte eller på anden måde bidrage til koncerter, indslag og festivaller der søger noget særligt og enestående.

“Klassisk på Kanten” var fra 2012 til 2018 en årlig koncertbegivenhed under Bornholms Kulturuge i samarbejde med Bornholms Teater. Koncerterne præsenterede et møde mellem musikere og genrer som ikke normalt ville være at finde på samme scene, så publikum kunne opleve modige og uventede konstellationer. Om det var “Flamenco møder Barokken” eller “Tango møder klassisk” var der fuldt fokus på de kunstneriske møder publikum ikke kunne opleve andre steder. Koncerterne var iscenesat med fuld fokus på musikerne som blev bragt ind i rampelyset og op af orkestergraven. “Klassisk på Kanten” var kurateret og ledet kunstnerisk af Andrea Pellegrini, i samarbejde med Bornholms Teaters chef Jens Svane Boutrup og akkordeonist Bjarke Mogensen.

“Klassisk på Kanten” blev i 2019 afløst af operaen “Carmen på Kajen” udviklet og iscenesat af Andrea Pellegrini specielt til Bornholms Teater og Kulturuge. Forestillingen udspillede sig i det gamle pakhus på Nexø havn og havde Andrea Pellegrini i titelrollen, tenoren Magnus Vigilius i rollen som Don Jose og Flamencodansere fra Sevillas ghetto Las Tres Mil på scenen.

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment