CARMEN – Opera Hedeland/Pressen skrev

Læs anmeldelserne her!

Georges Bizet’s Carmen er en af verdens mest populære operaer.

Man kunne opleve den under åben himmel på OPERA HEDELAND med Andrea Pellegrini i hovedrollen, i august 2019.

Anmelderne skrev blandt andet:

Politiken Thomas Michelsen, Politiken:
“Mezzosopranen Andrea Pellegrini er, hvad man kunne kalde en naturlig Carmen. Stemmen er rigtig, den har det dramatiske omfang, rollen kræver, og så er Pellegrini bare skabt til at agere ilter, charmerende og erotisk forførende.
Hun overgør derfor ingenting, men spiller bare – og det fungerer bedre end mange andre Carmen’er, man har set, der har gjort teatralske krumspring på scenen for at virke fatale og uimodståelige. Det er selvfølgelig irriterende, man ikke rigtig kan mærke stemmens kvaliteter gennem mikrofoner og højttalere. Men her er i hvert fald en Carmen, der virker ægte spansk på den måde, denne opera forlanger.”

Skånska Dagbladet
“Titelrollen Carmen är en självständig kvinna som räds varken fan eller männen, som sätter sin frihet först; Andrea Pellegrini sjunger henne med mycket styrka och kraft med en mezzo som ställvis nästan är plågsamt vacker i sin intensitet.”

Sceneblog.dk
“Jeg elsker sopraner, men en kvinde som Carmen kan kun portrætteres af en mezzosopran, med det ekstra mørke tvist i sin stemme, det ekstra ulmende begær i sin fremtoning. Og netop en sådan mezzo er vidunderlige Andrea Pellegrini, der som Carmen i Runar Hodnes rå version på Opera Hedeland skyller mænd ned som rom i et glas uden fod…..
….aftenens absolutte stjerne!
Runar Hodnes CARMEN på Opera Hedeland er flammende lidenskab under åben himmel, med mezzosopranen Andrea Pellegrini som inkarnationen af den altopslugende kærlighed.”

Operamagasinet Ascolta
“Operamagasinet Ascoltas anmelder er klar med 5 stjerner til Opera Hedelands Bizet-klassiker: “Andrea Pellegrinis mezzosopran er som skabt til at synge Carmen. I alle fire akter er hun helt overbevisende, hvad enten hun synger blidt eller råt, hvad enten hun søger at indynde sig hos Don José, er blevet træt af ham, håner ham eller forsøger helt at komme ud af resterne af deres forhold. Når dertil lægges, at hun har en evne til at fylde scenen helt ud, hvor hun end står – at hun så at sige suger alle vores blikke til sig, hvad hun nu gør eller siger – ja, så tiltrækker hun os, selv om hun synger råt og ligefremt om den bristede kærlighed.”

Ungt teaterblod
“Aftenens helt store højdepunkt var mezzosopranen, Andrea Pellegrini, i rollen som den forførerende Carmen. For pokker, hvor var hun charmerende! Ikke nok med at hun ligner publikums forestilling af Carmen, idet hun sang den første tone og hendes dybe, karakteristiske mezzostemme kom til live, var man ikke et splitsekund i tvivl om, at Andrea Pellegrini ER Carmen, og hun er simpelthen lige til at forelske sig i.”

 

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment