DEN SIDSTE TURIST I EUROPA

DEN SIDSTE TURIST I EUROPA

En ny dansk koncert om Europa i en krigstid. Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok, når tre danske sangerinder genfortæller historien om ‘Den Sidste Turist i Europa’ – og syngende spejler et opbrudt, men håbefuldt Europa med en skatkiste af musikalsk arvegods.

I de seneste år har mange været bundet på både hænder og mund – og mange tilmed isoleret fra deres kæreste. Men We´ll Meet Again, når tre danske stjernesangere inviterer hele Danmark ud på en musikalsk rejse gennem et Europa i krigstid og til en verden af i går – som på forunderlig vis minder os om en verden af i dag.

Tuva Semmingen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini er gået sammen om at fortolke denne skattekiste af musikalsk arvegods. De er gået sammen med hinanden men også med Edith Piaf, Marlene Dietrich, Vera Lynn, Kurt Weill, Lulu Ziegler, The Andrews Sisters, Hanns Eisler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen. I sange som ”man binder os på mund og hånd”, ”We’ll meet again”, ”Bei mir bist du schein”, ”La vie en rose” i helt nye trestemmige swingende arrangementer.

LÆS MEGET MERE HER – OGSÅ OM ORKESTRET!

Tag Cloud:

By Andrea Pellegrini

Leave a comment